Méretezési útmutató


A legpontosabb eredmények érdekében a legjobb, ha csak alsóneműben, felöltözve végzi el a méréseket.

 • 1.Mellkas
  Mérje meg a mellkasát: mérje meg a mellkasát a legszélesebb ponton, ügyelve arra, hogy a mérőszalagot megfelelően vízszintesen tartsa.
 • 2.Derék
  A derék körül: mérje meg a természetes derekát.
 • 3.Csípő
  A csípő körül: mérje meg a legszélesebb pont körül.
 • 4.Hosszúság a lábszárban
  Hosszúság a lábszárban: a lábszár közepétől a lábszár végéig (a lábszár belső oldalán végigmérve).

MéretMellméret (centiméter)Derék (centiméter)Csípő (centiméter)
3482.664.689.6
3684.666.691.6
3884.66994
40/4287/9274/8099/105
44/4698/10486/92111/117

*A fenti méretek az Ön testalkatától és stílusától függően csak tájékoztató jellegűek.

Prémium csipke réteges Midaxi ruha

Original price was: 37,901.00Ft.Current price is: 33,070.00Ft.

Méretezési útmutató

Bemutatjuk a Premium Lace Tiered Midaxi Hot Pink ruhát, amely tökéletes kiegészítője a ruhatáradnak minden különleges alkalomra. A kiváló minőségű csipke anyagból készült ruha emeletes kialakítással rendelkezik, amely eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz megjelenésének. A midaxi hossza épphogy térd alá ér, így sokoldalúan használható mind hivatalos, mind fél-formális eseményekre.

9 készleten

Cantitate
Prețuri
<2
33,070.00Ft
2
29,763.00Ft
3+
26,456.00Ft
×

Az áruk szállítása és visszaküldése

Használja ki a gyors, kevesebb mint 10 napon belüli szállítás előnyeit. Ha a termék nem felel meg Önnek, 10 napon belül díjmentesen visszaküldheti.

Elégedettség vagy visszatérítés

Az áru átvételétől számított 10 napon belül visszaküldhető vagy visszatéríthető.

Drámai rózsaszín ruhánkat úgy terveztük, hogy az alakodnak hízelegjen: a testhez simuló míder kiemeli a gömbödet, a szoknya pedig gyönyörűen terül a csípődre. A finom csipkés részletek nőies jelleget kölcsönöznek, míg a merész, forró rózsaszínű szín kijelentést tesz, és biztosítja, hogy kitűnj a tömegből.

Függetlenül attól, hogy esküvőn, szalagavatón vagy bármilyen más különleges alkalomra készülsz, a mi Premium Lace Tiered Midaxi Csipkés Hot Pink ruhánk tökéletes választás. Rendeljen most, és tapasztalja meg a stílus és a kényelem teljességét!

Nézzen ki elegánsan és kifinomultan a prémium csipkés réteges Midaxi rózsaszínű ruhánkban, amely tökéletes bármilyen különleges alkalomra. Kiváló minőségű csipke anyagból készült, és hízelgő, emeletes kialakítással rendelkezik, ez a ruha biztosan felkelti a figyelmet.

A ruhák a legkeresettebb ruhatári darabok a nappali öltözködéshez. A hűvös tónusú fehérektől kezdve a tömbös, világos színű ruhákig megtalálhatók a mindennapi skaterruhák és a partikra való bodycon fazonok, amelyek tökéletesen alkalmasak a nappalból a játékba való átmenetre. A minik, midik és maxik a mottónk, a klasszikus trikó mindig zseniális, a nyomtatott cami ruhák pedig a szezon gyilkos szabása – adj hozzá felhőkarcoló magassarkút a komolyan kijelentő megjelenéshez. Öltözz fel vagy le stílusosan a boohoo-val.

#GZZ56845

Prémium csipke réteges Midaxi ruha