Petite kötöttáru

1–52 termék, összesen 60 db

 

 

Petite kötött ruhakollekciónk a 170 cm magas vagy annál alacsonyabb nők számára készült, stílusos és kényelmes kötött ruhadarabokat kínálva, amelyek tökéletesen illeszkednek. A kényelmes pulóverektől az elegáns kardigánokig, kollekciónkban minden megtalálható, amire szüksége van ahhoz, hogy meleg és divatos maradjon ebben a szezonban.

Stílusos Petite pulóverek

Petite kötöttruha-kollekciónkban számos stílusos pulóver található, amelyek bármilyen alkalomra tökéletesek. Akár egy klasszikus, nyakig érő pulóvert, akár egy divatos, váll nélküli stílust keres, mindenkinek találunk valamit. Pulóvereink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek puhák és kényelmesek, így egész nap a lehető legjobban nézhet ki és érezheti magát.

Kényelmes Petite kardigánok

Ha egy sokoldalúan rétegezhető darabot keresel, Petite Knitwear kollekciónkban számos kényelmes kardigán közül választhatsz. Kardigánjaink a hosszú vonalú modellektől a kivágott mintákig tökéletesen alkalmasak arra, hogy bármilyen öltözékhez egy extra meleg réteget adjanak. Ráadásul könnyen öltöztethetőek, így bármelyik ruhatár remek kiegészítői lehetnek.